URKAN ANNE ÇAYI
Çaj me përzierje bimësh për shtimin e qumështit tek nënat që ushqejnë me gji
Sasia: 180gr
Problemet me gjidhënien, sidomos tek nënat e reja sjellin një sërë problemesh të tjera.
Pamjaftueshmëria e qumështit, jo vetëm që i sjell probleme fëmijës (pasi i duhet të përshtatet me alternativa të tjera "ushqyese"), por edhe shkakton stres tek nëna e cila nuk mund t'i sigurojë të voglit të saj lëndët e nevojshme për një rritje të shëndetshme.
>> Më në fund ka një zgjidhje për këtë problem, dhe kjo falë të mirave që na janë falur në jetë!!
"Anne Çayi" është një çaj bimor natyral pa konservantë, me përmbajtje:
1. Ginger (antioksidant natyral, antiinflamator, ndihmon qarkullimin e gjakut dhe shpërndarjen e oksigjenit në organizëm, mbron shëndetin kardiovaskular, përmirëson metabolizmin dhe ul nivelin e lartë të kolesterolit)
2. Shafran (forcon sistemin imunitar, përmirëson tretjen, fuqi antibakteriale, parandalon kancerin e gjirit, detoksifikon mëlçinë, redukton rrezikun e leuçemisë tek fëmijët)
3. Kopër (përmbajtje të lartë të Vitaminës A, C, B12, Manganit, Kalciumit, Hekurit, antioksidant natyral, mbron shëndetin e kockave, ndihmon tretjen, kundër plakjes së trurit)
4. Kanellë (përmbajtje e lartë e fibrave, Kalciumit, Hekurit, Magnezit, fuqi antiinflamatore, antibakteriale, antimykotike, rrit nivelin e hormonit të progesteronit)
5. Karafil (fuqi anti-virale, antimykotike, ndihmon qarkullimin e gjakut, qetëson sistemin nervor)
6. Kopër Meridian (detoksifikues, antioksidant, diuretik, antispazmatik, ndihmon traktin urinar)
7. Anisi (burim mjaft i pasur i fibrave dhe proteinave, shton qumështin)
>> PËRDORIMI : Përdorim dy kubikë çaji në një filxhan me ujë të valuar. E përziejmë mirë deri sa masa të njëtrajtësohet dhe më pas e konsumojmë.
KUJDES!!
Ruhet në temperaturë nën 25°C dhe mbahet larg fëmijëve.