Kategoritë

zoomable
Wax - Dyll Depilimi me Kokrra - [Të dukesh e Bukur, Duhet të Vuash Pak]

Wax - Dyll Depilimi me Kokrra - [Të dukesh e Bukur, Duhet të Vuash Pak]

1200 lekë

Kurseni paratë dhe kohën tuaj, tani depilimi në shtëpi falë WAX .

• Përbërësit natyral ,
• Nuk ka irritime në lëkurë ,
• 100% efektiv ,
• I shkëlqyer për qime të forta dhe kokëfortë, ideale për bikini dhe nën sqetull,
• Aplikimi i lehtë ,lehtësisht i lehtë ,
• Përdoret në të gjitha pjesët e trupit .

 
Dobitë:

• Pas depilimit lëkura mbetet më e bute dhe e lëmuar
• Lëkura qëndron e pastër per 4- 6 javë.
• Qimet pas depilimit dalin më të holla
• Kurseni kohën tuaj, pasi depilimin nuk ju duhet që ta përsërisni shpesh siç ndodh me teknikën e rruajtjes.

 

Mjetet e nevojshme:

Ju duhet vetëm një tenxhere për të shkrirë dylli ose Makineri per shkrirjen e dyllit të cilën e gjeni duke klikuar [KËTU] dhe një shpatull për të aplikuar dyllin.


Pjesët e aplikueshme:
Në të gjithë trupin.


Udhëzimet për përdorim:
1. Bëni sasinë e duhur të kokrrizave të dylli në një ngrohës që dylli të shkrihet.
2. Pasi dylli u shkrirë, përhap një shtresë dylli me një shpatull në lëkurë përgjatë drejtimit të rritjes së flokëve.
3. Kur dylli bëhet i ftohtë dhe mban lëkurën të tendosur, hiqni dylli me një veprim e kundër të drejtimit të rritjes së qimeve shpejt strips.

 

Kujdes:
1. Sigurohuni që dylli nuk është shumë i nxehtë para se të aplikoni në lëkurë.
2. Mos e përdorni atë në lëkurën me plagë ose të irrituar.
3. Mos e përdorni nëse lëkura juaj ka pësuar ndonjë reagim të dëmshëm ndaj dylli në të kaluarën.
4. Mos e përdorni atë brenda 2 orëve pas dushit.
5.Nëse jeni në mjekim që prek lëkurën ose keni një çrregullim të lidhur me lëkurën, konsultohuni me mjekun tuaj para përdorimit.
6. Mbani larg fëmijëve.

 

NEW   Locion Me Acid Hylaronik Para-Pas Depilimint 

Kliko  [KETU]Përgatiti Bio Herbal Albania