Kategoritë

Më të rejat

Të sugjeruara

Tongkat Ali Zgjon dhe Shton Libidon

Tongkat Ali është bimë në famijlen e Ginsengut ( Ginseng Indonezian) që zgjon dhe shton libidon (epshin) , performancën mashkullore, redukton stresin dhe forcon imunitetin. TONGKAT ALI jep ekstraktin me te biodisponueshem me raport 1001, i cili ruan komponimet e nevojshme bio-aktive duke perfshire 1% Eurycomanone, 22% Eurypeptide, 30% Polisakaride dhe 40% Glikozaponine per efekte te besueshme.▪️ Rrit Energjine dhe Forcën ▪️ Shton Masën Muskulare ▪️ Rrit Libidon dhe Testeronin ▪️ Forcon Imunitetin ▪️ I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë▪️ Produkt i certifikuar hallallPerdorimi:Merrni 2 kapsula në ditë.Sasia: 60 Kapsula Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore të deklaruar.Mba...
Më Shumë

Qumësht Blete

QUMËSHT BLETE 100% ROYAL JELLY Sasia e Qumështit të bletës: 10 gram PROCESI I VJELJES SË QUMSHTIT TË BLETËS E GJENI NË LINKUN E MËPOSHTËM https://www.youtube.com/watch?v=2rtzctwAGms   Kontrolluar dhe licensuar nga AUV (Agjensioni i ushqimit dhe veterinës) nën numrin e kontrollit RKS-H-005    Qumështi i bletës është një produkt i krijuar nga gjëndrat hipofaringeale të bletëve të reja dhe shërben për ushqimin e mbretëreshës (AMËS) dhe larvave.Përbërësit e qumështit të bletës dhe % e tyre në përbërje, varion nga zonat dhe vendet e ndryshme. Një shembull i përbër&eu...
Më Shumë