Kategoritë

zoomable
Çaj Bimor për Kollën - Royal breath herbal Tea

Çaj Bimor për Kollën - Royal breath herbal Tea

500 lekë

Kolla mund te jete e veshtire
per t’u larguar, veçanersht me ndryshimin e
stinëve dhe atmosferat me pluhur te ndotur.
Çaj i perbëre nga kanella, trumza
dhe giethet e guaves, ndimon ne mënyre
efektive ne qetësimin simptomave te kolles
dhe rikthimin e frymümaries së lehte.

Perberësit: Gjethe guava, trumze dhe kanelle.

Ruani ne një vend te freskët, te thate dhe
te ajrosur mire larg rrezeve te diellit.

Sasia : 20 Bustina