Kategoritë

zoomable
ÇAJ ECHINACEA

ÇAJ ECHINACEA

600 lekë

ÇAJ ECHINACEA PREMIUM

Për shkak se kjo barishte përmban antioksidantë, mbron trupin nga shumë sëmundje, forcon imunitetin, lehtëson dhimbjet, vepron si anti-inflamator dhe përdoret si laksativ për zorrët dhe si trajtim për kapsllëkun. Përmirëson humorin dhe lufton depresionin. Po ashtu, trajton hiperaktivitetin dhe lëvizjen.

Sasia: 20 bustina