Kategoritë

zoomable
ÇAJ GINSENG

ÇAJ GINSENG

600 lekë

ÇAJ GINSENG PREMIUM

Përzierja e xhensenit ka përfitime të mëdha për shëndetin seksual, sepse përmban bimë të ndryshme përveç xhensenit me përqendrim të lartë për të siguruar rezultate që reflektohen në rritjen e fertilitetit tek meshkujt dhe duke ndihmuar me problemet e disfunksionit erektil dhe ereksionit të parakohshëm. Stimulon dëshirën seksuale tek femrat që kanë arritur menopauzën.

Përbërësit:
Xhensen, ferula hermonis, hithër.

Sasia: 20 bustina