Kategoritë

zoomable
Çaj Bimor për Energji - Royal Energize Herbal Tea

Çaj Bimor për Energji - Royal Energize Herbal Tea

500 lekë

Një përzierje bimore që do të ndihmojë në fillimin e përsosur të ditës me formulën e saj për përforcimin e energjisë dhe me shije të shkëlqyer.

Perbëresit: Gingko, Hibiscus, Ashwaganda,
Karafil dhe mollë .

Ruani ne një vend te freskët, te thate dhe
te ajrosur mire larg rrezeve te diellit.

Sasia : 20 Bustina