Kategoritë

zoomable
Manuka Health, Mjalte Manuka , MGO 400+ (250 g)

Manuka Health, Mjalte Manuka , MGO 400+ (250 g)

100% e pastër NZ

  • Kodi i Produktit : IMH7901
  • RMP ID: MHNZ8

Ky MGO 400+ Manuka Honey është testuar dhe është certifikuar që përmban të paktën 400mg / kg methylglyoxal dietik, një përbërje natyrore e gjetur në sasi të konsiderueshme në vetëm disa Manuka Honey Prodhuar nga bimësia e egër, e manuka në Zelandën e Re.

 

Paralajmërimet


Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 2 vjeç.