Kategoritë

zoomable
ÇAJ HITHRE

ÇAJ HITHRE

600 lekë

ÇAJ HITHRE PREMIUM

Forcon kockat, lehtëson artritin dhe ruan shëndetin e mëlçisë, sepse përmban përmban antioksidantë. Çaj i pasur me kalcium dhe magnez, stimulues qumështi për gratë gjidhënëse, lehtëson dhimbjet menstruale dhe dhimbjet e barkut dhe është një tonik i përgjithshëm.

Sasia: 20 bustina