Kategoritë

zoomable
Scar Serum (Touch Me) për eliminimin e Shenjave

Scar Serum (Touch Me) për eliminimin e Shenjave

800 lekë

Scar Serum për eliminimin e Shenjave dhe Plagëve !

Plotësisht i sigurtë dhe efikas

Plagët mund të shkaktohen nga një shumëllojshmëri shkaqesh duke përfshirë operacione kirurgjikale, plagosje, djegie,puçrra të fytyrës, shenja (stretch marks) dhe pickimin e insekteve.

Scar Serum ka ne formulen e saj perberes dhe elemente shume te fuqishem dhe te efekshem per te reduktuar dhe eliminuar shenjat e plageve.

Çdo element apo perberes i formules se Scar Serum ka specifiken e tij per sa I perket efekteve dhe dobive. • Cocoa Butter (Gjalpi I Kakaos) –Eshte nje hidratues mjaft I mire i cili mbron lekuren nga faktoret e jashtem te cilet jane te demshem,Cocoa Butter eshte I njohur per te zvogeluar dhe eliminuar shenjat dhe plaget. • Vitamina E –Eshte nje antioksidant I fuqishem qe mbron lekuren, eshte e dobishme ne reduktimin e plageve. • Shark Liver Oil (Vaj I melcise se peshkaqenit)-Deperton thelle ne shtresat e lekures duke permiresuar pamjen e saj,duke I dhene bukuri ,butesi dhe shkelqim,gjithashtu ndikon ne riparimin e defekteve te lekures te shkaktuara nga plage te ndryshme.

PERDORIMI: Vendoseni SCAR SERUM 3-4 here ne dite ne zonat apo vendet me probleme te fytyres apo te trupit tuaj duke I bere masazh derisa te perhapet mire ne lekure.