Kategoritë

zoomable
Krem dite vajor për lëkurë të thatë!

Krem dite vajor për lëkurë të thatë!

1000 lekë

Krem dite vajor për lëkurë të thatë, (ORCHID COSMETICS)

Oily Day Cream ka një përbërje unike të pasura me vajra dhe hidratues për një veprim të menjëhershëm që çon në tendosjen dhe zbutjen e lëkurës. 
Kombinim midis vitaminës E dhe vajit të farave të rrushit e mban lëkurën të butë dhe të freskët.