Kategoritë

zoomable
Çajit i Gjelbërt

Çajit i Gjelbërt

Dobitë e Çajit të Gjelbërt

Lufton kancerin

Ndihmon në stabilizimin e diabetit

Parandalon sëmundjet kardiovaskulare

Ndihmon në humbje të peshës

Ngadalson procesin e plakjes

Nihmon tretjen

Inkurajon rregullimin e jashtitjes

Është qetsues dhe për një gjumë të mirë

Parandalon zhvillimin e sëmundjes së Alzhaimerit

Ndikon në zvogëlimin e stresit dhe depresionit


Përdoret si Çaj