Kategoritë

zoomable
Rozmerinë

Rozmerinë

Dobit e çajit Rozmarin


Kundër diabetit
Ndihen te personat që vuajnë nga tensioni i lartë
Forcon kujtesën
Pastron rrugët e frymarrjes
Mjekimin infeksioneve në mitër dhe organe gjenitale
Ndalon e dhimbjet në stomak dhe shkrien gurët në tëmth
Pastrimi me Rozmarin i jep shkëlqim lëkurës

Përdoret sikur çaj