Kategoritë

zoomable
Kamomil

Kamomil

Dobitë e çajit nga lulja e Kamomilit

Këshillohet për të gjithë ata që vuajnë nga pagjumësia ose nuk bëjnë gjumë të qetë
Ndihmon në tretjen dhe problemet me zorrët, qetëson dhembjet e barkut
Është anti-inflamator, lehtëson dhembjet menstruale dhe problemet me dhembjet e kokës
Eliminon gazrat e tepërt nga zorrët, Stabilizon zorrët në rast diarreje
Përdoret në rast të irritimeve apo infeksioneve në rrugët urinare
Për përdorim të jashtëm ai rekomandohet kundër problemeve me lëkurën, sidomos ekzemat
dhe largimin e skuqjes së syve.
Me sa kemi parë dhe dëgjuar, është një bimë që me vetitë e saj vetëm na shëron.

Përdoret si çaj