Kategoritë

zoomable
Çajit Bliri

Çajit Bliri

Dobitë e Çajit të Blirit

Ka ndikim të madhe tek të ftohurit
Kundër gripit dhe fytit të irrituar
Përdoret edhe si ilaç natyror kundër pagjumësisë
Është i mirë për relaksim, meqë qetëson nervat
Preferohet për njerëz që janë të ngarkuar psiqikisht

Kujdes, se sasitë e mëdha të çajit të blirit mund të shkaktojnë probleme me zemër.

Përdoret si çaj