Kategoritë

zoomable
Aronia

Aronia

Dobit e fruteve të Aronias
 
Përmirëson qarkullimin e gjakut dhe forcon zemrën
Përmirëson ndjeshëm elasticitetin e enëve të gjakut
Normalizon nivelet e presionit të gjakut
Ndikon në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare
Ndihmon në parandalimin e arteriosklerozës
Liron trupin nga toksinat dhe metalet e rënda
Ka një ndikim pozitiv në proceset post-operative
Ndihmon në trajtimin e infeksioneve të traktit urinar
Ndihmon luftën kundër baktereve dhe në ftohje
Përmirëson kujtesën
Ngadalëson procesin e plakjes së qelizave
Pengon formimin e yndyrave
Përmirëson funksionin e mëlçisë
 
Përdorimi:
 
Përveç lëngut, mund të përgatitet edhe çaj, marmelate, mund të shërbejë edhe si ngjyrues i pijeve të buta.
 
Gjithashtu, përdorim gjen edhe si përbërës i produkteve të
ndryshme ushqimorë e në veçanti për ëmbëlsira.