Kategoritë

zoomable
Temjan

Temjan

DOB ITË E TEMJANIT
• Ndihmon në shërimin i varrave
• Ndihmon në shërimin gastritit
• Ndihmon në shërimin e kollës
• Ndihmon në shërimin nga romatizmi
• Ndihmon në shërimin e belbezimit
• Ndihmon në shërimin e harresës,
• Shterrjës së zërit dhe fëmijët të cilët kanë
vështersi në të folur.
PËRDORIMI:
• Për Gastrit, kollë, kabz, romatizëm dhe imunitet
perdoret duke u bluar dhe hedhur ne mjaltë.
Kurse për belbëzim, harresë shterrjës së zërrit dhe fëmijëve me
vështërsi ne te është e preferuar të përtypet.
Nuk ka efekte anësore.