Kategoritë

zoomable
Farë e zezë

Farë e zezë

Dobitë e Farës së zezës 

• Forcon sistemin imunitar
• Përmirëson metabolizmin e organizmit 
• Redukton kolesterolin në gjak
• Stabilizon tensionin e gjakut dhe redukton 
rrezikun e infraktit në zemër
• Forcon zemrën
• Ndihmon në rigjenerimin e shpejtë të plagëve
• Zgjeron rrugët e frymëmarrjes
• Stabilizon sheqerin në gjak
• Lufton alergjitë
• Përmirëson funksionimin e aparatit riprodhues
• ndalon gjakderdhjen
• antikanceroz i fuqishëm
• Lufton infeksionet
• Përmirëson sistemin e tretjEs, frymëmarrjes,
qarkullimit të gjakut, sistemin nervor, etj.

Përdorimi:

• Përdoret në ushqime në vend të susamit, si mëlmesë, 
mund të përzihet me çaj, supë, mjaltë dhe kudo në 
ushqime, ka shije të mirë.