Kategoritë

zoomable
Spray Kundër Mushkonjave ZUM Zzz

Spray Kundër Mushkonjave ZUM Zzz

800 lekë

Spray ZUM Zzz përmban një kombinim të vajrave esenciale të livandës, nenexhikut, limonit, citronelës dhe barbarozës, të cilat largojnë mushkonjat me aromën e tyre natyrale, aromatike.

Mënyra e aplikimit: Spërkateni në mënyrë të barabartë në pjesët e trupit që duhet të mbrohen dhe përhapeni butësisht në lëkurë. Spraji siguron mbrojtje për fëmijët sipër 3 vjeç.

Shënim: Vetëm për përdorim të jashtëm. Mos e përdorni në lëkurë të djegur dhe të dëmtuar. Shmangni kontaktin me sytë dhe gojën. Nëse ndodh kontakt i padëshiruar, shpëlajeni tërësisht me ujë të bollshëm.
Produkti nuk rekomandohet për gratë shtatzëna dhe ato me gji.

Sasia: 100 ml