Kategoritë

zoomable
Krem për flokë kaçurrela - Skin Doctor Argan Oil Bouncy Curl Hair Cream

Krem për flokë kaçurrela - Skin Doctor Argan Oil Bouncy Curl Hair Cream

800 lekë

Skin Doctor Argan Oil Bouncy Curl Hair Cream

Krem për flokë kacurrela !

 

Vaji I arganit I ushqen butësisht floket, u kthen gjallërinë dhe fortësinë flokëve të dëmtuara.

Shumë I sigurt për flokët e lyera apo të trajtuara kimikisht.

 

Përshkrimi: 

Ky krem siguron një ripërtëritje të menjëhershme për flokët kacurrela apo me onde.  E ruan me lehtësi formën e kacurreleve për gjithë diten.

Përdoreni atë për një stilim më të mirë të flokëve tuaj.

Hidratues dhe jo-ngjites

Vaji I arganit siguron zbutje të flokëve duke I bëre ato elastike, me shkëlqim dhe më të menaxhueshme.

 

Përdorimi:

Mund ta përdorësh në flokë të thatë ose të lagur, përdor gishtat për ta përhapur butësisht duke u dhënë formë kacurrelave.

 

Kujdes !

Shmang kontaktin me sytë, në rast se kjo ndodh duhet ti shpërlash menjëherë me ujë të pastër.

Mbaje larg fëmijëve.