Kategoritë

zoomable
Fara Makthi

Fara Makthi

Dobitë e Makthit 

Pastron gëlbazën
Lehteson kollitjen
Kundër azmës
Kundër tuberkulozit
Rregullon aparatin e frymëarrjes
Jep gjallëri dhe freski shëndetsore
Forcon zemren
Kundër kapsllëkut
Pastron fishkzën urinare
Ul sheqerin në gjak
Ul rezistencën e insulinës te pacientët e butë tip-2 diabetik
Kundër infeksioneve në gojë dhe fyt
Shton qumështin tek gjidhënëset
Rrit madhësinë e gjirit
Kundër sëmundjeve të temthit
Hap oreksin
Shëruesë për femrat që vuajn nga sëmundjet e mitrës
Shton në masë të madhe oreksin dhe potencen seksuale
Kundër reumatizmit

Përdorimi:

Mund të hidhet në çaj, kafe, mjaltë apo të bëhet sikur çaj me ujë të nxehtë kullohet dhe pihet.