Kategoritë

zoomable
ILAÇ PËR HEQJEN E LYTHAVE (IL-33) ÇÖZELTI

ILAÇ PËR HEQJEN E LYTHAVE (IL-33) ÇÖZELTI

1500 lekë

Ilaç I dedikuar special për heqjen e lythave (warts).

 

Aplikimi: Vendoset me anë të tubit që është brenda në ilaç një pikë mbi lyth çdo ditë derisa të përthahet dhe të bie lythi . 

  • Me kujdes e pikoni vetëm lythin.
  • Nuk guxon të përhapet në vende të tjera në lëkurë
  • Mos fërkoni sytë me ilaç.
  • Mund të djegë pak pasi është acid
  • Konsultimi me dermatologun në rast eventual të plagëve.


KUJDES: Ilaçi ka në përmbajtje 3 lloj të acideve (acid trichloroacetic, acid monochloroacetic, acid dichloroacetic) , kurrësesi nuk bën të pikojë në vend tjetër të lëkurës .

 

Nuk preferohet të përdoret nga shtatëzënat, nënat gjidhënëse.

 

REZULTATI PARA -PAS KLIKO LINKUN

https://www.youtube.com/watch?v=wYWKwma0VWg

 

Sasia: 10 ml