Kategoritë

zoomable
SERUM ME KOLAGJEN & ELASTINË - Collagen Elastin Serum 8 in 1

SERUM ME KOLAGJEN & ELASTINË - Collagen Elastin Serum 8 in 1

1100 lekë

SERUM PËR FYTYRËN ME KOLAGJEN & ELASTINË !

 

Serumi ideal për zbardhimin dhe zbutjen e lëkurës !!

 

  • Aktivizon qelizat e lëkurës
  • Redukton pamjen e rrudhave dhe linjave të shprehjes
  • Parandalon shfaqjen e parakohshme të shenjave të plakjes
  • Rigjallëron lëkurën
  • Qetëson fytyrën e lodhur
  • E bën lëkurën të shndritshme

 

PËRDORIMI: Aplikoni sasi të mjaftueshme të serumit aq sa të keni nevojë (sipas llojit të lëkurës). Masazhoni butësisht me mollëzat e gishtërinjve duke realizuar lëvizje të rrumbullakëta deri sa serumi të absorbohet mirë nga lëkura. Bëjeni këtë gjë çdo mëngjes dhe çdo mbrëmje për rezultate më të dukshme.

 

SHËNIM: I përshtatshëm për çdo lloj lëkure (e thatë, normale, e yndyrshme, sensitive)

Sasia : (40 ml)

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
BIO HERBAL ALBANIA