Kategoritë

zoomable
Superblend me kërpudha (Mushroom Applied)

Superblend me kërpudha (Mushroom Applied)

3500 lekë

Super Ushqim nga 8 Kërpudha

▪️ Produkt i certifikuar hallall
▪️ Imunitet dhe mirëqenia
▪️ Energji dhe fokus
▪️ Reduktoni stresin qelizor
▪️ Pa gluten
▪️ Vegan
▪️ Made UK

Super Ushqimi Mushrom është një përzierje e krijuar me kujdes kërpudhash premium të njohura për përfitimet e tyre të fuqishme shëndetësore. Kjo superpërzierje kombinon tetë varietete të fuqishme kërpudhash, duke përfshirë Lion’s Mane, Cordyceps, Reishi, Chaga, Shiitake, Maitake, Tremella dhe King Trumpet, për të ofruar mbështetje gjithëpërfshirëse për shëndetin dhe vitalitetin e përgjithshëm.

Pse të zgjidhni Superblendin e Kërpudhave ?
▪️Forcon imunitetit: Përzierja e kërpudhave ofron veti të fuqishme për rritjen e imunitetit, duke ndihmuar në forcimin e mbrojtjes natyrale të trupit kundër infeksioneve dhe sëmundjeve.
▪️ Funksioni njohës: Lions Mane dhe kërpudhat Reishi mbështesin funksionin njohës, kujtesën dhe fokusin, duke promovuar shëndetin e përgjithshëm të trurit dhe qartësinë e mendimit.
▪️ Energji dhe vitalitet: Kërpudhat Cordyceps ndihmojnë në përmirësimin e niveleve të energjisë dhe qëndrueshmërisë, duke e bërë këtë përzierje një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë të përmirësojnë performancën fizike dhe qëndrueshmërinë.
▪️ Lehtësimi i stresit: Kërpudhat Reishi kanë veti adaptogjene që ndihmojnë trupin të përshtatet me stresin dhe nxisin relaksimin, duke reduktuar ndjenjat e ankthit dhe tensionit.
▪️ Shëndeti dhe mirëqenia e përgjithshme: Përzierjae kërpudhave ofron një gamë të gjerë vitaminash, mineralesh dhe antioksidantësh që mbështesin shëndetin dhe vitalitetin e përgjithshëm, duke promovuar një ndjenjë mirëqenieje dhe ekuilibri.

Si të përdorni Ushqyerjen e Aplikuar Mushroom Superblend:

Përzieni 1 lugë (4 g) me ujë, pije të nxehta, lëngje ose smoothie.
Mund të shtohet edhe në të skuqura ose vakte.
Merrni 1-3 racione në ditë.

Sasia : 150 gr (40 racione)

Nuk rekomandohet për nënat shtatzëna ose në gji dhe fëmijë!