Kategoritë

zoomable
Uje Limoni Colonia - Kanzuk Limon Kolonyasi

Uje Limoni Colonia - Kanzuk Limon Kolonyasi

200 lekë

Frutat e pjekura që japin freski të pemëve të limonit dhe kolonja tradicionale e limonit, efekti zgjues dhe freskues i së cilës do ta ndjeni gjatë gjithë ditës

Për rifreskimin e lëkurës.
Aromë e këndshme dhe e parezizstueshme.
Lëmon fytyrën dhe i jep vitalitet.

Sasia: 170 ml