Kategoritë

zoomable
Locion Ftohes pas Diellit - After Sun Cooling Aloe Vera

Locion Ftohes pas Diellit - After Sun Cooling Aloe Vera

1500 lekë

Locioni After Sun Cooling Aloe Vera është një kombinim i ekuilibruar i përbërësve të përzgjedhur që qetësojnë lëkurën dhe e mbrojnë atë nga radikalet e lira duke ofruar një ndjesi të këndshme freskie në lëkurë.

Mënyra e përdorimit:
Aplikoni kremin çdo ditë në të gjithë trupin, veçanërisht në pjesët e lëkurës që janë ekspozuar ndaj rrezatimit diellor.

Paralajmërime:
Vetëm për përdorim të jashtëm.

Sasia: 200 ml