Kategoritë

zoomable
Vaj Trupi Nxirës SPF20 - ORAHOVAČA SUN BRONZE TWO-PHASE BODY OIL

Vaj Trupi Nxirës SPF20 - ORAHOVAČA SUN BRONZE TWO-PHASE BODY OIL

1500 lekë

Sun BRONZE Body Oil është një sistem dyfazor, shumë i këndshëm për lëkurën, i pasuruar me vaj arre dhe filtra UV (SPF 20), i cili i siguron lëkurës një mbrojtje të moderuar nga rrezatimi UV, e ushqen atë dhe lejon nxirje më të shpejtë të lëkurës. .

Mënyra e përdorimit:
Aplikojeni vajin me bollëk dhe në mënyrë të barabartë në lëkurën e thatë të trupit dhe fytyrës 10 deri në 15 minuta para ekspozimit në diell.
Përdoreni në sasi të mjaftueshme për të mbuluar të gjitha zonat e dukshme të lëkurës.
Aplikimi i pamjaftueshëm i produktit do të ulë nivelin e mbrojtjes.
Aplikoni kremin kundër diellit çdo dy orë për të ruajtur mbrojtjen, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Rekomandohet përdorimi i vajit gjatë dhe pas përdorimit të solariumit.

Paralajmërime: Shmangni diellin intensiv të mesditës (11-3 pasdite) dhe ekspozimin e gjerë në diell. Foshnjat dhe fëmijët e vegjël duhet të mbahen jashtë rrezet e diellit direkte gjatë gjithë kohës. Përdorni krem ​​kundër diellit me faktor të lartë mbrojtjeje nga dielli (SPF më shumë se 25) dhe veshje mbrojtëse (kapelë, bluzë, syze dielli). Mos qëndroni shumë gjatë në diell, edhe kur përdorni produktin mbrojtës kundër diellit. Shmangni kontaktin me sytë. Lëreni të përthithet plotësisht dhe shmangni kontaktin me tekstile dhe sipërfaqe të forta për të parandaluar njollat.


Sasia: 200 ml