Kategoritë

Më të rejat

Të sugjeruara

Propolis Blete (Pa Alkol) - Bee Propolis, 0% alcohol/ethanol

Propolisit tretur me tretësira vajore (0% alkol/ethanol) : 100 % Natyral    ▪︎ Trajtimi i plagëve dhe dhimbjeve të gojës. ▪︎ Trajtimi i hundëve të bllokuara , ftohjet, infeksionet e sinusit, ënjtja e indeve të hundës. ▪︎ Qetësimi i nervave dhe tejkalimi i çrregullimeve të gjumit. ▪︎ Promovimi dhe rritja e hemoglobinës në gjak. ▪︎ Redukton yndyrën e trupit dhe kolesterolin, kështu që kuron trashjen dhe peshën e tepërt. ▪︎ Trajtimi i çrregullimeve të stomakut dhe zorrëve. ▪︎ Ulje e rritjes së qelizave kancerogjene, pasi përmban afro 300 komponime kimike efektive. ▪︎ Ul rrezi...
Më Shumë

Propolis Blete (Kapsula) - Bee Propolis Capsules

Propolisi, i njohur ndryshe si zamka e bletës është një lëndë ngjitëse e prodhuar nga bleta e përbërë nga rrëshirat e drurëve të pishës, plepit, geshtenjës, etj. Zakonisht ai nuk gjendet i pastër dhe ka në përbërje të tij dyllë, polen, balsam, etj.Propolisi përmban mesatarisht 50% përbërje rrëshinore dhe balsam, 30% dyllë blete, 10% vajra aromatike dhe 5% polen bletësh. Pjesa e mbetur prej 5% përbëhet nga flavonoide, aminoacide dhe vitamin B. Komponimet më të rëndësishme në propolis janë grupi i flavoneve (flavone, flavanole dhe flavanone), fenolikë dhe aromatikë të ndryshëm, të cilat i japin ...
Më Shumë