Kategoritë

zoomable
Aloe vera xhel

Aloe vera xhel

1100 lekë

Xhel Aloe vera me kolagjen dhe vitamina A, E dhe F per perkujdesje te fytyres dhe trupit.
 
Forcon , zbut dhe ndihmon ne rigjallerimin e lekures se thate .
Rekomandohet te perdoret sidomos pas ekpozimit ne rrezet e diellit.
 
Ndihmon dhe eliminon djegiet e lekures nga qendrimi per nje kohe te gjate ne diell.