Kategoritë

zoomable
Sulltan Parfum Esencë

Sulltan Parfum Esencë

Parfum origjinal vajor nga Al-Mohanna!

Aromë autoritative e miskut dhe qelibar, fuqia e freskët, emocionuese e frutave dhe agrume sjellin atributet e një Sulltani\e  të vërtetë.

Duke bërë që ju të ndjeni Autoritetin, forcën dhe fuqinë, duke ju bërë sundim midis të tjerëve si SULTAN.

 

Unisex

 

Përmbajtja:

Cedar, dëllinja,patchouli, kardamom, bergamot, kanellë, dru sandali, musk dhe vanilje.


Prodhuar në Arabinë Saudite.

Afatgjatë, pa alkool.