Kategoritë

zoomable
Krem Duarsh me Levander

Krem Duarsh me Levander

400 lekë

Nourishing Hand Cream 100ml

 

-Ushqen lëkurën e duarve

-Hidratues i fuqishëm

-Mbron lëkurën dhe parandalon humbjen e balancës ujore

 

Përshkrimi i Produktit

NJourishin Hand Cream 100ml është një formulim për përdorim të përditshëm, i pasuruar ekstrakte ushqyese të Lavandës dhe Kokum Butter. Ato mbrojnë, ushqejnë dhe i ruajnë duart të buta dhe të lëmuara.

Ingredientët:

  • Kokum Butter
  • Lavanda

Lavanda

Përdorimi:

Apliko sasinë e duhur mbi duar të pastra sa herë të jetë nevoja.