Kategoritë

zoomable
Kapsula të farës së zezë

Kapsula të farës së zezë

KAPSULAT E FARËS SË ZEZË
 
Kapsulat e farës së zezë janë ndër produktet më të mira bio natyrale që sot ka në tregun botëror:
 
Të pastërta 100%
Të sigurta 100%
Natyral nga vaj farës së zezë (presim të ftohtë)
 
Aprovuar nga:
FDA
ISO 22000
HACCP
 
Lehtëson stresin
Ndihmon në gjumë të shëndetshëm
Përmirëson shëndetin imunitar
Ofron një lëkurë të shëndetshme
Anti-fungale
Anti-bakteriale.
 
 
Dobi të tjera :
 
Forcon zemrën,
Rregullon rrahjet e zemres
Forcon muskujt e zemres.
Pastron gjakun,
Stimulon mëlçinë,
Pastron e traktin urinar,
Vepron si diuretik,
Ndihmon në thyerrjen dhe largimin e gurëve nga fshikëza e urinës.
Liron edhe pastron zorrët
Kuron zorrën e trashë
Shton potencën
Rrit rrezistencen ndaj virusëve të ndryshëm gjatë katër stinëve
Largon djersitjen e tepërt
Pastron edhe forcon mushkëritë
Problemet e kollitjes.
 
 
Nuk përmbajnë lëndë kimike, konservuese dhe lëndë shtese.
 
Vlerat e suplementit:
 
Omega 3 - 0.2%
Omega 6 - 57.8%
Omega 9 - 23.1%
 
Përdorimi:
 
Një kapsul në ditë, por për efekt më të fortë mund të pihet një kapsule në mëngjes dhe një në darkë para ushqimi.
Nuk rekoanduhet për personat poshtë 18 vjeç
 
Sasia : 30 Kapsula