Kategoritë

zoomable
Millionaire Surrati KSA

Millionaire Surrati KSA

Parfumi origjinal Surrati (1 million ) është i famshëm për cilësinë e tijë të qëndrueshme dhe pa alkool.

Cilësi e lartë, e qëndrueshme, aromë ekzotike, e sigurt për t'u përdorur.

Shumë ekonomik dhe ju do të duhet vetëm dy pika për të kaluar një ditë.

Surrati Parfum është një nga kompanitë kryesore të aromave në Qytetin e Shenjtë të Mekkes, Arabisë Saudite.