Kategoritë

zoomable
Kolagjen Protein për drejtimin e flokëve

Kolagjen Protein për drejtimin e flokëve

Kollagjen Krem Protein për drejtim të flokëve 
Me proteina, vaj ulliri dhe ekstrakte natyrale 


Formulë e re dhe e fortë
Për përdorim vetjak dhe profesional.


5 Ekstrakte për drejtimin e flokëve me kujdes të veçantë


1-Transformon kaçurelat/ondet në flokë të drejtë me efekt që zgjat;
2-Përdorim i lehtë dhe flokë të butë me shumë se çdo herë; 
3-I pasur me 4 përbërës për flokë të shëndetshëm dhe me shkëlqim;

*Kollagen: për forcim të flokëve;
*Protein Qumësht: formula e vetme për të mbrojtur flokët nga dëmtimi;
*Protein Gruri: bënë forcimin e rrënjës dhe parandalon rënien;
*Vaj ulliri: përmban nivel të lartë të Omega-9, i bënë flokët e butë, të fortë dhe me shkëlqim;
4-Rezultate të mrekullueshme dhe të shëndetshme pas drejtimit;
5-Aromë e këndshme dhe nuk lenë mbetje pas përdorimit;