Kategoritë

zoomable
Çaj dobesimi ACAI DIET

Çaj dobesimi ACAI DIET

2200 lekë

ACAI DIET

 

Me Acaidiet, 21 ditë për të humbur peshën tani nuk është ëndërruar!

 

Çfarë është Dieta Acai dhe cilat janë përfitimet e saj?

Të gjithë që dëshirojnë të humbin disa kiogram kërkojnë për një produkt dobësimi.

Shumë produkte në treg nuk funksionojnë aspak, por gjithashtu ndikojnë keq në shëndetin tuaj.

Megjithatë, ka produkte që janë me të vërtetë cilësi të mirë, të dobishme në shëndetin tuaj dhe që do t'ju djegin yndyrën me shpejtësi. 

 

Përfitimet e tijë nuk ndalojnë numërimin por vaçanërisht acai berry ka tërhequr vëmendjen e grave sidomos në drejtim të dobësimit.

 

Tipari më i rëndësishëm i frutave Acai është antioksidanti i fortë i cili largon nga trupi te gjitha toksinat e panevojshme qe mund te krijohen nga stresi, dietat e vaketa ne permbajtje, mungesa e ushtrimit fizik, si dhe kimikatet e ndryshme qe jane prezente ne ajrin qe ju thithni.

 

Kokrrat Akai jane  jane natyralisht te pasura me vitamina dhe minerale esenciale qe i nevojiten trupit tuaj dhe kane nje permbajtje te larte ne fibra. Keto veti e bejne perdorimin e ketyre frutave perfekt per t’u ndier me gjate te ngopur pasi te keni ngerene vaktin tuaj ushqimor. 

 

Formula e çajit ACAI DIET është e përbërë nga frutat acai dhe 11 bimë të tjera super efketive për dobësim.

 

Disa nga dobitë e tijë:

Dobësohuni me shpejtësi
Ndjesia e të ndjenurit ngopur
Largimi dhe ndërprerja e dëshirës për ngrënje
Dobi të shumta nga 12 bimët që gjenden në çaj
I përshtatshëm për femra dhe meshkuj
100% natyral dhe bimorë.

 

Përdorimi 2 herë në ditë 30 minuta para buke një gotë me ujë të nxehtë shtoni një lugë çaji dhe përzieni.