Kategoritë

zoomable
Vaj Milingone - Ant Oil Hemani

Vaj Milingone - Ant Oil Hemani

Çfarë është vaj i MILINGONËS ?

Ant Egg Oil është një produkt depilimi. 
Është zgjidhje absolute dhe e përhershme ndaj qimëve të padëshiruara.
Ky produkt përmban një proteinë shumë unike që shkatërron përgjithmonë rrënjën e qimëve. 
Kjo proteinë nuk dëmton trupit ose lëkurën tuaj.

PERDORIMI dhe hapat duhet ndjekur me kujdes:

1.Heq qimet deri ne rrenje me metodat klasike (dylli, piskatore etj ).
2.Pasi ta keni pastruar zonen, vendoseni Vajin ne zonen e paster duke masazhuar per rreth 10 minuta.
3.Masazhimi duhet te behet cdo nate per 4-5 dite pas depilimit, pastaj lereni qimet te rriten…i depiloni perser.
4.Pas 4-5 orëve shplajeni zonën me sapun ose me një agjent tjetër të butë. 
5.Ndiqni te njejta hapa per 6 muaj rrjesht dhe pas kesaj nuk do te keni qime ne vendin qe ju deshironi.

Edhe pas perdorimin vazhdimisht do te shikon se qimet ja te holluar dhe dobesuar.

KUJDES:
Nese e lendoni veten gjate pastrimit ne zonen e qimeve te padeshiruar, ju duhet bere se pari nje dush ( dmth te lahet mire zona ku ju jeni demtuar ) pastaj te prisni per nje kohe te shkurter dhe te veni vajin e milingones.

MOS HARRONI: 
Produkti duhet perdorur ne zonat perkatese pasi te jete pastruar totalisht dhe masazhojeni ate.