Kategoritë

zoomable
MJALTE ME GINSENG - HONEY GINSENG HEMANI

MJALTE ME GINSENG - HONEY GINSENG HEMANI

700 lekë

Mjalti Hemani me xhensen është një produkt elitar që ndërthur përfitimet e mjaltit dhe xhensenit, dhe ka një efekt sinergjik nga bashkimi i dy produkteve aq të dobishëm për njerëzit.

 

Xhenseni është një tonik i famshëm, restaurues dhe stimulues. 

 

Konsumimi i kësaj bime ndikon në mënyrë aktive në sistemin nervor qendror, rrit fuqinë, zvogëlon lodhjen fizike dhe mendore, përmirëson oreksin dhe stimulon funksionet seksuale.

 

Gjithashtu e vërtetuar shkencërisht efektin pozitiv të xhensen në gjendje depresive.

 

Përveç kësaj, rrënja e jetës përmirëson veprimtarinë funksionale të sistemit kardiovaskular dhe rregullon presionin e gjakut / A.Lita

 

 

Mjalti me xhensen është i mirë për sistemin e tretjes, si dhe për rritjen e gjallërisë.

Forcon sistemin imunitar

Përmirëson qarkullimin e gjakut

Përmirëson shëndetin e lëkurës.

 

Sasia: 125 gr 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA