Kategoritë

zoomable
Përzirje Vajore Kundër Rënjes Së Flokut - Anti Hair Loss Essential Oil

Përzirje Vajore Kundër Rënjes Së Flokut - Anti Hair Loss Essential Oil

800 lekë

Përzirje Vajore Kundër Rënjes Së Flokut - Anti Hair Loss Essential Oil 

 

Vaj i pasur me përbërës të shumtë ushqyes natyral që depërtojnë në rrënjët e gjëndrave të flokëve, duke i riparuar dhe aktivizuar si dhe përshpejtojnë rritjen e flokëve.

 

Aplikueshmëria: 

Kokë ,mjekër, gjoks dhe zonat e nevojshme për rritjen e flokëve.

 

Përdorimi:

Pas dushit çdo ditë, aplikoni sasinë e duhur në mënyrë të barabartë deri sa të përthithet i plotë vaj.

 

Përbërësit:

Vaj xhenxhefili , Vaj dëllinjë, Vaj Rozmarine, Vitamina E, Farëra Paradisi.

 

Sasia: 30 ml 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA