Kategoritë

zoomable
Krem Vitamine C - Collagen Vitamin C Cream

Krem Vitamine C - Collagen Vitamin C Cream

1000 lekë

Kremi më i ri i sjellë nga Collagen eshte nje formulë e pasur me vitamin C.

E përforcuar me antioksidant të fuqishëm , vitamin E dhe ekstrakte nga çaji jeshil.

Efektet e vitamines C bëjnë të mundur pakësimin e efekteve të moshës dhe ndihmon në rigjenerimin e qelizave të shëndetshme.

Lëkura juaj do të mbetet e butë, e lëmuar dhe e rinuar. 

 

Pra efektet e dhëna nga ky krem janë :

  • Redukton pamjen e rrudhave.
  • Rigjeneron qelizat e lëkurës.
  • Hidraton dhe zbardh lëkurën.
  • E Forcon dhe e tonifikon atë.
  • I siguron mbrojtje lëkurës për shkak të multi - antioksidantëve që përmban.

 

Përdorimi:

Aplikoni kremin në lëkurën tuaj sa ta shikoni të nevojshme dhe pas kontaktit me erën, rrezeve të diellit dhe temperaturave të ftohta.

 

Sasia : 113 gr 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA