Kategoritë

zoomable
Vaji i Farave të Kungullit ( Kapsula ) - Pumpkin Seeds Capsules

Vaji i Farave të Kungullit ( Kapsula ) - Pumpkin Seeds Capsules

Për çfarë përdoren kapsulat e farës së kungullit?

 

Kapsulat e farës së kungullit përmbajnë sasi të konsiderueshme të antioksidantëve, magnezit dhe zinkut.

Magnezi është i rëndësishëm për funksionimin e duhur të sistemit kardiovaskular dhe zinku kujdeset për shëndetin e prostatës.

Ato janë gjithashtu një burim i shkëlqyeshëm për acidet yndyrore me bazë bimore, të cilat janë thelbësore për trupin e njeriut dhe duhet të merren nga ushqimi.

 

Përfitimet e Kapsulave të farës së Kungullit:

 

  • Burim i shkëlqyeshëm i magnezit, që ka një rol thelbësor në shumë procese jetësore në trupin tuaj, të tilla si mbajtja në formën e duhur të kockave dhe dhëmbëve.
  • Burim i pasur i zinkut, i cili është i rëndësishëm për sistemin imunitar, formimin e qelizave dhe gjithashtu për shëndetin e lëkurës dhe syve.
  • Ndihmon në shëndetin e prostatës me përmbajtjen e lartë të zinkut dhe fitosterolit.
  • Gjumë i qetë - vaji i farës së kungullit është i pasur me triptofan aminoacid, që shndërrohet në melatonin - hormoni i gjumit.
  • E pasur me acide yndyrore esenciale që mbështesin uljen e inflamacionit në nyje dhe traktin GI.

 

Përdorimi :

Për të rriturit mbi 11 vjeç 1 kapsula duhet të merren 3 herë në ditë.

Të ruhen në vende të frekëta dhe të thata , Mbani larg nga fëmijët !

 

Sasia : 100 Kapsula 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA