Kategoritë

zoomable
Krem Me Ekstakte Kërmilli Për Strijat - Snail Remove Stretch Marks

Krem Me Ekstakte Kërmilli Për Strijat - Snail Remove Stretch Marks

1000 lekë

Danjia Stretch Marks 100 % Natyral , projektuar për të parandaluar dhe reduktuar shenjat e strijave që shfaqen gjatë ndryshimeve fiziologjike dhe hormonale në trup (puberteti, shtatzëni, rritje e mprehtë në peshë). Produkti përmban ekstrakt kërmill, i cili promovon rigjenerimin e lëkurës.

Metoda e aplikimit: Apliko 2-3 herë në ditë me lëvizjet masazhuese në zonat e problemeve të lëkurës. Përdor 1 muaj pas shtatzënisë.  Kremi ndihmon në rritjen e elasticitetit  të lëkurës

Këshillë: Mos e përdor produktin gjatë shtatzanisë dhe menstruacioneve !

Sasia: 230 ml 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA