Kategoritë

zoomable
Krëhër Për Flokë Kaçurrela - Denaman Brush D3

Krëhër Për Flokë Kaçurrela - Denaman Brush D3

Furça më e famshme e stilimit në botë !

Denman D3 i paisur me 7 rreshta kunjash unike të cilat mundësojnë kontrrollin dhe modelimin natyral të flokëve kacurrela si dhe në realizimin e stilimeve të vështira.

Krëhëri mund të përdoret dhe për stilimin e flokëve me tharse.

 

Mirëmbajtja :

Lani në ujë të ngrohtë me sapun.

Shpëlajeni dhe lëreni të thahet natyrshëm

(larg nxehtësisë direkte apo rrezeve të diellit)

Hiqni qimet e mbetura lirshëm nga furça me një krehër tjetër !