Kategoritë

zoomable
Spirulina - Super Ushqim (Tableta / Kapsula )

Spirulina - Super Ushqim (Tableta / Kapsula )

3300 lekë

Spirulina është një lloj alge blu-jeshile ku rritja në mjedisin alkalik e bën atë të njihet midis njerëzve të thjeshtë si myshk.

Algat janë organizma, të cilët përdorin rrezatimin e diellit në mënyrë më efektive dhe e shndërrojnë atë në energji.

Spirulina përmban një nga burimet më të pasura natyrore të proteinave duke e bërë atë ushqimin ideal ushqyes.

Ajo përmban acide yndyrore së bashku me vitamina, minerale si dhe antioksidantë.

Gjithashtu përmban vitaminën B12 që gjendet vetëm brenda produkteve shtazore. Prandaj, mund të përdoret nga vegjetarianët në mënyrë që të eleminojë mungesën e B12.

Ndërton imunitetin, ndihmon në mbrojtjen e shikimit dhe lufton stresin. Ajo rrit nivelin e hemoglobinës dhe ndihmon në ruajtjen e një niveli të shëndetshëm të kolesterolit dhe presionit të gjakut, duke e bërë atë të mirë për zemrën.

Spirulina përmirëson shëndetin e përgjithshëm , ndihmon në ruajtjen e peshës optimale  dhe pastron trupin nga toksinat dhe metalet e rënda.

 

Kapsulat e Spirulinës ndihmojnë në rast të:

• Alergji
• Imunitet të dobët 
• Muskuj të lodhur
• Anemi
• Hipertensioni
• Rënia e shikimit
• Pagjumësi
• Kujtesë e dobët
• Mbi Peshë.

 

Kush nuk duhet të marrë Spirulina?


Njerëzit që kanë alergji serioze nga prodhimet e detit ose algat deti.

 

 

Doza ditore: 

Për të rritur nga mosha 16 e sipër rekomandohet  2 herë në ditë nga 5 Tableta të merren me ujë 30 min para ushqimit.

 

Sasia:

375 Tableta Bio Certifikuar 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA