Kategoritë

zoomable
Vitamin C për Imunitet - Tableta 30

Vitamin C për Imunitet - Tableta 30

600 lekë

Vitamina C Max nga ALG PHARMA

 

Vitamina C Max nga ALG PHARMA është një nga antioksidantët më të fortë qe ndihmon ne luftimin e radikalëve të lira.

Ndihmojnë në prodhimin e kolagjenit 

Siguron mbrojtje nga stresi oksidativ "Stresi oksidativ është një formë (stresi kimik) qe sjell demtimin e radikaleve te lira duke demtuar trupin e njeriut".

Mbështetje e përditshme për imunitetin tuaj.

Antioksidanti më i fuqishëm do të luftojë në mënyrë efektive radikalet e lira dhe stresin oksidativ.

Për më tepër, është një shtesë e detyrueshme e përgatitjeve nga kategoria e kërcit dhe rigjenerimit të kockave.

Vitamina C rrit sintezën e kolagjenit, dhe kështu përmirëson hidratimin e nyjeve.

1 tabletë e kësaj pakoje përmban 1000 mg vitaminë C, që është sa 1250% e vlerës mesatare së marrjes së referencës për një të rritur mesatare.

 

Vitamina C max është e dobishme sidomos në vjeshtë dhe dimër, kur imuniteti ulet dhe trupi është më i ekspozuar ndaj llojeve të ndryshme të infeksioneve.

Është një përgatitje themelore që do të mbështesë sistemin imunitar në një mënyrë të thjeshtë dhe efektive.

Është e dobishme si për të moshuarit, si një shtesë e përditshme në dietë, ashtu edhe për njerëzit aktivë, trupi i të cilëve, i ngarkuar me një regjim stërvitje, ka dobësuar imunitetin.

 

Përdorimi i rregullt i vitaminës C sjell përfitime për sistemin imunitar, i cili do të ndihmojë në shmangien e infektimit dhe mund të shkurtojë kohëzgjatjen e infeksionit.

Vitamina C (Acidi askorbik), është përgjegjës për rritjen e imunitetit.

Vitamina C - Antioksidant Vitamina C është një nga antioksidantët më të fortë ai mbështet trupin në luftën kundër radikalëve të lirë.

Një person ndjen ndikimin e tyre negativ më të fortë në periudhën e një tendosje më të madhe fizike ose mendore.

Radikalët e lirë kanë një efekt shkatërrues në themelin e trupit domethene strukturat qelizore, duke shkaktuar një rënie të energjisë, humor më të keq, gjendje më të keqe.

E gjithë kjo sjell një ulje të imunitetit dhe ulje të efektivitetit të aktiviteteve të përditshme.

Njerëzit që ushtrojnë janë gjithashtu të ekspozuar ndaj sulmit të radikalëve të lirë, në trupin që i nënshtrohet stërvitjes së vështirë, situata e të ashtuquajturës stresi oksidativ.

Atëherë sasia e radikalëve të lirë është shumë më e lartë dhe trupi nuk mund të vazhdojë me luftën kundër këtyre grimcave degraduese.

Kjo mund të çojë në dëmtim të membranave qelizore dhe ka një ndikim në imunitetin dhe shkallën e rigjenerimit pas stërvitjes.

 

▪︎ Vitamina C ndihmon në prodhimin e duhur të kolagjenit për të siguruar funksionimin e duhur të enëve të gjakut, të eshtrave, të lëkurës, të dhëmbëve, të kërcit, të mishrave të dhëmbëve .

▪︎ Vitamina C ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit nervor dhe të sistemit imunitar.

▪︎ Vitamina C kontribuon në mirëmbajtjen e metabolizmit të duhur të energjisë dhe në uljen e lodhjes .

▪︎ Vitamina C ndihmon në mirëmbajtjen e funksioneve të duhura psikologjike.

▪︎ Vitamina C ndihmon në mirëmbajtjen e funksionimit të duhur të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve intensive.

▪︎ Vitamina C ndihmon në rigjenerimin e formës së zvogëluar të vitaminës E.

▪︎ Vitamina C ndihmon në rritjen e përthithjes së hekurit Vitamina C kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar.

 

KUJDES:

Mos përdorimi nga njerëz me një predispozitë për formimin e gurëve në veshka ose që vuajnë nga gurët në veshka.

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA