Kategoritë

zoomable
Spray per Parazitet - BabyBit Anti Lice Spray Turkey

Spray per Parazitet - BabyBit Anti Lice Spray Turkey

1000 lekë

BabyBit Spray
 
Spray kundër parazitëve të kokës babybit tregon efektivitetin e tij në mënyrë fizike ndryshe nga produktet e tjera me përmbajtje pesticidesh.
 
Falë Dimethicone në përmbajte, ai siguron një mbulesë përreth parazitëve të kokës (morra dhe thnija). Mbullesë e cila bllokon rrugën e tyre të frymëmarrjes dhe shkakton ngordhjen e tyre nga asfiksimi dhe rezistenca do te jete jo efektive. 
 
Spray është efektiv edhe për parazitët që kane treguar rezistencë ndaj produkteve që kanë permbajtje pesticidesh. 
 
 Një babybit Spray është i mjaftueshëm për 2-4 përdorime në varesi të gjatësise së flokut.
 
 
Perdorimi:
• Aplikoni spray në të gjithë siperfaqen e kokës dhe në gjatësine e flokeve, (floku duhet të jetë i thatë në momentin e aplikimit të sprayt).
• Pas 15 min filloni te krihni flokët me krëhërin që ndodhet në paketim.
• Spray do mbahet në flokë per 8 orë dhe më pas do bëhet dhe një krehje tjetër me kreher dhe lani koken.
• Kjo gje përsëritet pas 7 ditesh. 
 
Kujdes:
Spray nuk mund të përdoret nga grate shtatëzëna, nënat gjidhënëse dhe bebet.
 

Sasia: 100 ml 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA