Kategoritë

zoomable
Shurup Shege e egër - Wild Pomegranate Syrup

Shurup Shege e egër - Wild Pomegranate Syrup

1200 lekë

Frytet e pjekura të Shegës së egër (Punica Granatum) grumbullohen në dimër e më pas qërohen nga cipat e lëvozhgat duke u shtrydhur në të ftohtë . Trajtohen me sheqer dhe më pas i nënshtrohen pasterizimit .

 

Përvec shijes shumë të mirë , është i njohur si një nga antioksidantët më të mirë natyrorë. I pasur me vitamina , shuan etjen , hap oreksin ndihmon tretjen , zemren , tensionin dhe ul ndjeshëm kolesterolin .

 

Serviret me akull në trajten e një lëngu për shuarjen e etjes dhe jo vetëm.

 

Përgatitja:

Këshillohet të serviret e ftohtë duke e holluar me ujë në raportin 1/6 ose për jë shije më të fortë 1/5.

 

Sasia: 1 kg