Kategoritë

zoomable
Kapsula Gjemb Gomari, Detox i Mëlçisë - Purasana Bio

Kapsula Gjemb Gomari, Detox i Mëlçisë - Purasana Bio

 

Farat e Silmibias e njohur në gjuhën popullore si “gjembi i gomarit” , me origjinë nga Mesdheu.
Grekët e lashtë dinin se si të përdorin gjembin e gomarit si ilaç për sëmundjet hepatobiliare (studimin e mëlçisë) mijëra vjet më parë .
Sot, në përgjithësi, Tabletat e Detoksifikimit të Mëlçisë Gjemb Gomari janë mjaft të popullarizuara në SHBA dhe Evropë.

Përdorimet:
Farat e gjembaçit të gomarit përmbajnë silymarin, një antioksidant i fuqishëm që ndihmon:

Në mbrojtjen dhe rivendosjen e funksionit të mëlçisë,
Pastron mëlçinë,
Ndihmon në tretje duke rritur sekretimin e tëmthit.

Cilësia:
Bio certifikuar nga EFSA (Autoriteti Evropian i Sigurisë së Ushqimit)

Përdorimi:
3-6 tableta / ditë, merren me ujë.

Mbajeni larg fëmijëve.
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.
Mos e përdorni gjatë shtatzënisë.

Paketimi:
120 kapsula

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA