Kategoritë

zoomable
SAPUN ME VAJ TË FARAVE TË ZEZA , MJALTË DHE QYMYR TË AKTIVIZUAR

SAPUN ME VAJ TË FARAVE TË ZEZA , MJALTË DHE QYMYR TË AKTIVIZUAR

550 lekë

Sapun nga fara e zezë pasuruar me mjaltë dhe qymyr të aktivizuar në një raport ideal të përshtatshëm për kujdesin e të gjitha llojeve të lëkurës, veçanërisht për kujdesin e lëkurës me yndyrë .

Vaji i çmuar i farës së zezë mbron lëkurën nga radikalet e lira të dëmshme dhe së bashku me mjaltin kujdeset për ruatjen e hidratimit të lëkurës dhe e qetëson atë.

Qymyri i aktivizuar largon të gjitha papastërtitë dhe vajin e tepërt nga lëkura duke e lënë një lëkurë të pastër, të butë dhe të tendosur, me një shkëlqim dhe butësi rinore.

Qoftë për dush apo pastrim të fytyrës, mund të përdoret nga koka te këmbët.


Sasia: 120 gr