Kategoritë

zoomable
Vaj Vanilje - Vanilla Oil

Vaj Vanilje - Vanilla Oil

650 lekë

Me aromën e saj të ngrohtë, të pasur, të ëmbël, vanilja është një nga aromat më të njohura në të gjithë botën.

Vaji i vaniljes përdoret si ilaç natyral për ngërçet, rikthen ekuilibrin e hormoneve dhe ul nivelet e stresit.
Me aromën e saj, vanilja vepron si qetësues dhe sjell trupin dhe mendjen në një gjendje relaksimi të plotë.
Ka një efekt qetësues në tru , ndihmon në pagjumësinë e stresin dhe gjithashtu ka veti antibakteriale.

Aroma:

Ka aromë sensuale, të këndshme, të ëmbël.
Aromë e ngrohtë e ëmbël
Aromë ekuilibruese
Aromë qetësuese
Krijon një atmosferë inkurajuese, mikpritëse kur shpërndahet
Hidraton lëkurën
Përzihet lehtësisht me vajra esencialë.

Përdorimi:
• Llambat me aromë
• Masazh
• Banjë
• Inhalimi me avull
• Përkujdesje lëkure
• Parfum.


Paralajmërim: Vetëm për përdorim të jashtëm.

Mbani në temperaturën e dhomës në një vend të freskët dhe të thatë, larg mundësive të fëmijëve nën 12 vjeç.

Pesha neto: 10ml

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA