Kategoritë

zoomable
SAPUN ME QUMËSHT DHIE DHE MJALTË - TË GJITHA LLOJET E LËKURËS

SAPUN ME QUMËSHT DHIE DHE MJALTË - TË GJITHA LLOJET E LËKURËS

400 lekë

SAPUN ME QUMËSHT DHIE DHE MJALTË
Sapuni nuk përmban konservues apo përbërës të tjerë të dëmshëm.

Përdoret për të gjitha llojet e lëkurës,
Rikthen lagështinë, elasticitetin dhe pastron lëkurën,
Për lëkurë të shëndetshme dhe rrezatuese.

I përshtatshëm për përdorim të përditshëm për fytyrën, trupin dhe duart

Mënyra e përdorimit:
Fërkojeni lëkurën e lagur me sapun dhe shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin e sapunit me sytë.

Sasia: 65gr